DE SNIEDERSPASSAGE BLADEL

Openingstijden:

Di - Za: 07:30 - 21:00
Zo-Ma: 9:00 - 20:00

Contactgegevens

Sniederspassage
Sniederslaan 53
5531EH BLADEL

De Sniederspassage Bladel is een mooi overdekt winkelcentrum waar diverse winkels zijn ondergebracht.
De naam van de Sniederspassage Bladel is afgeleid van de straatnaam Sniederslaan. De naam Snieders komt van een beroemde dorpsfamilie in Bladel.

Wanneer u onze supermarkt met de auto bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor de fiets!

Wanneer u bij ons uw boodschappen doet, zorgen wij ervoor dat u niet lang aan de kassa hoeft te wachten. ‘Drie in de rij’ betekent bij ons ‘een kassa erbij’. U hoeft dus nooit lang te wachten.
Ook kunt u kiezen voor zelfscan of Scan&Go. Dan bent u nóg sneller klaar.

Bij de Scan&Go, scan en betaal je jouw boodschappen achteraf bij de betaalpaal. Je kunt hier met pin betalen. Deze variant is ideaal voor kleine snelle boodschappen!

Zelfscan: Met de handscanner en de mobiele telefoon (met de Appie app) kan je producten direct scannen vanuit het schap en deze vervolgens afrekenen bij de betaalpaal aan het eind van de boodschappentrip.

Wij vinden dat een supermarkt ook een plek moet zijn waar plaatsgenoten elkaar kunnen ontmoeten en een gezellig praatje kunnen maken. De koffietafel – met altijd een krant – in onze winkel biedt daar bij uitstek gelegenheid voor.

Uitstekende producten, volop keuzemogelijkheden en aantrekkelijk van prijs. Dat is samengevat de visie die we daarbij hebben. Dagelijks zijn we hard in de weer om ervoor te zorgen dat u vindt wat u zoekt. Daarnaast brengen wij u graag op ideeën. Heeft u een idee om ons assortiment (nog) completer te maken? Wij horen het graag!

Kunt u iets niet vinden? We lopen graag even met u mee! En heeft u een vraag over een product? Het doet ons plezier u daarbij te helpen. Vraag ons gerust wanneer u hulp wenst bij bijvoorbeeld het inpakken.

Wij hebben verschillende winkels onder één dak. Lekker een dagje uit!

Ook als de zon even niet schijnt kunt u lekker droog winkelen.

RECENSIES – WIJ GEVEN ONZE KLANTEN EEN ERVARING

Jolanda Dohmen

Helemaal toppie,qua service en vriendelijk personeel! woon er dichtbij en ben er minstens 3 keer per week 😉

Renske Waarma

Heerlijk die ruime gangpaden in deze AH! En ik ben helemaal fan van het zelfscan-systeem. Werkt als een trein!

Anja Rutten Walravens

Ik vind het een geweldige winkel.Brede gangpaden en een hele mooie winkel.Tussen haakjes:een heel lekker speculaasje bij de koffie.Toppie!

Sandra van Limpt

Een winkel met ruimte! Je kan dus makkelijk met de kinderwagen winkelen. Het assortiment is ook breed waardoor je niet naar meerdere winkels hoeft, super!